Peste 180 de clujeni amendați într-o singură zi pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au acţionat, joi, în vederea impunerii respectării măsurilor instituite pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii viruslui COVID-19.  

Acţiunile s-au desfăşurat în sistem integrat, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului  Județean de Jandarmi Cluj și ai Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop”, precum și de polițiști locali, acţionându-se pe raza întregului județ.

Astfel, în ultimele 24 de ore, 437 de forțe au procedat la legitimarea unui număr de 3.640 de persoane, fiind verificate 170 de societăți comerciale.

Totodată, au fost verificate 798 de mijloace de transport persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecție specifice, 128 dintre acestea fiind mijloace de transport public în comun.

Abaterile aduse Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, alături de noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, au condus la aplicarea unui număr de 181 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.850 de lei.


Comentarii Facebook