Persoană luată de VIITURĂ în comuna Mărgău, județul Cluj / UPDATE: Victima a murit

 

O persoană a fost luată de viitură în satul Ciuleni, comuna Mărgău.

 

Detașamentul de pompieri Huedin intervine cu o autospecială în satul Ciuleni, comuna Mărgău, pentru recuperarea unei persoane surprinsă în urma unei viituri”, anunță ISU Cluj.

----------------------

UPDATE

 

”Am fost sunați de cineva din localitatea Ciuleni că a văzut o persoană surprinsă de viitură. A fost recuperată persoana din apă în centrul localității. Echipejele de salvare au încercat resuscitarea, dar se pare că manevrele au eșuat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

 

Persoana decedată avea 60 de ani.

----------------------

UPDATE 1


În urma ploilor torenţiale căzute marţi, 27 mai a.c., în satul Ciuleni, comuna Mărgău, s-a înregistrat decesul unui bărbat în vârstă de 73 de ani, care a fost luat de viitură în momentul în care se afla într-o anexă a gospodăriei.

 

Cauza acestui tragic eveniment l-a constituit acumularea masivă de apă scursă de pe versanţi, aceasta formând un puhoi ce a distrus totul în cale. 

 

La faţa locului s-a deplasat o comisie de specialitate condusă de către subprefectul judeţului Cluj, Mihnea Remus Iuoraş, iar printr-un Ordin al Prefectului va fi făcută o evaluare a pagubelor materiale din zona respectivă”, precizează reprezentanții Prefecturii Cluj.

----------------------

UPDATE 2

 

Primarii localităților din zonă au raportat că a plouat torențial circa 2 ore. Toate pârâurile din zonă s-au umflat, unele peste limitele normal.

 

 

Foto: Valea Călățele

Comentarii Facebook