Marti 19 Ianuarie

Persoană lovită de tren în Gara Baciu Triaj

 

O persoană a fost lovită de tren vineri seara, în jurul orei 23.10, în Gara Baciu Triaj.

 

Victima este un bărbat, care a murit în urma accidentului, traumele suferite fiind foarte grave. Echipajul SMURD care a ajuns la locul incidentului nu a mai putut face nimic, rănile fiind incompatibile cu viața, anunță ISU Cluj.

----------------------

 

UPDATE

 

În 19.10.2018, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca - Postul de Poliție TF Cluj Napoca, au fost sesizați cu privire la faptul ca, in jurul orei 22:20, trenul IR care circulă pe relația Budapesta - Brașov, în timp ce trecea prin stația CFR Baciu, jud. Cluj, a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal o persoană de sex masculin.

 

​În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate, s-a stabilit  că în stația CFR Baciu, între firele liniei  2 de cale ferată, se află cadavrul unui barbat, in varsta de 60 de ani, din Cluj Napoca.​ ​

​Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru necropsie. 

În cauza a fost inregistrat un dosar penal privind savarsirea infractiunii de ”ucidere din culpa”, cadru legal in care vor fi continuate cercetarile pentru stabilirea circumstantelor exacte in care a survenit decesul barbatului.

.

Comentarii Facebook