Perchezitii la Dej si Gherla! Sapte barbati inselau magazine de electrocasnice cu adeverinte false VIDEO


Politistii din Dej au facut mai multe perchezitii in localitate, dar si in Gherla la domiciliile unor persoane suspectate ca achizitionau produse electrocasnice, folosind documente false.

In 1 aprilie, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale Dej au depistat si identificat pe C. Robert de 31 ani, din Turda, R. Ioan de 40 ani, din Gherla, M. Nicolae de 39 ani, din Bata judetul Bistrita-Nasaud, S. Loredana de 25 ani, din Reteag, judetul Bistrita-Nasaud, B. Maria de 28 ani, din Bata, judetul Bistrita-Nasaud, I. Nicusor de 26 ani, din Bata, judetul Bistrita-Nasaud, si  F. Mircea de 36 ani, din Bata, judetul Bistrita -Nasaud.

"In perioada februarie-martie 2012, acestia s-au prezentat la mai multe magazine de pe raza localitatilor Dej si Gherla de unde au achizitionat produse electrocasnice, utilizand adeverinte de venit falsificate, fise fiscale falsificate, atribuindu-si calitatea de angajati la diferite societati.       

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare efectuate au fost descoperite mai multe documente contrafacute, acte de identitate, stampile de la diverse societati care au fost ridicate de politisti. Prejudiciul creat unitatilor creditoare este estimat pana in prezent la suma de 30.000 lei", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.        

Suspecti sunt cercetati penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune, fals si uz de fals.

C. Robert, R. Ioan  si M. Nicolae  au fost retinuti pe o durata de 24 ore, urmand a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook