Marti 6 Decembrie

Percheziții la Cluj-Napoca, la un grup de tâlhari. Au intrat peste un bătrân de 82 de ani în casă VIDEO

UPDATE

În urma perchezițiilor efectuate în cursul dimineții pe raza municipiului Cluj-Napoca de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale, au fost reținuti pentru 24 de ore doi bărbați de 34, respectiv 37 de ani, din Cluj-Napoca și comuna Cojocna, județul Cluj.

Au fost ridicate în vederea confiscării arme albe și bunuri despre care există indicii că ar fi fost folosite la săvârșirea faptei.

Acțiunea a beneficial de sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj.

La activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

-------------------------

Polițiștii  din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj au descins, joi dimineață, la locuințele a 4 persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată.

Perchezițiile sunt în desfășurare, dosarul penal aflându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Conform IPJ Cluj, la data de 13 mai, a.c., doi bărbați, prin atribuirea unor calități false, ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 82 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. 

Agresându-l fizic pe proprietarul locuinței, cei doi ar fi încercat să sutragă bunuri din interior, însă, la strigătele bărbatului, aceștia au părăsit imobilul la scurt timp.

Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.


Comentarii Facebook