Percheziţii în judeţul Timiş. 16 persoane bănuite că ar fi traficat amfetamină, MDMA şi cannabis


Poliţiştii şi procurorii vor începe, joi 10 februarie, 20 de percheziţii în Timiş şi Gorj, în locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Suspecţii sunt bănuiţi că ar fi traficat amfetamină, MDMA şi cannabis, în judeţul Timiş. 16 persoane vor fi duse la audieri la DIICOT Timişoara, conform New.ro.

Astăzi, 10 februarie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timişoara, efectuează 20 de percheziţii domiciliare, în judeţele Timiş şi Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, a declarat Poliţia Română şi DIICOT.  

Suspecţii ar fi distribuit MDMA, amfetamină (droguri de mare risc)  şi cannabis, în judeţul Timiş

Vor fi duse la audieri 16 persoane la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La acţiuni participă poliţişti ai S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraş-Severin şi  jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timişoara.

Problema drogurilor tot mai mare în România

Săptămâna trecută, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au prins in flagrant delict doi bărbați, de 25 și  respective 32 de ani, ambii din județul Cluj. Aceştia încercau să comercializeze 1,5 kilograme de cannabis. 

Trafic cu cannabis și droguri de mare risc în Cluj. Doi tineri clujeni au fost prinși în flagrant - FOTO

În ultima perioadă tot mai mulţi tineri sunt prinşi în Cluj, şi nu numai, cu droguri asupra lor. În unele cazuri aceştia au fost opriţi în trafic de poliţişti şi au fost depistaţi că au consumat droguri, în timp ce erau la volan.

Depistat drogat la volan la 18 ani în Turda. Ce i-a uimit și pe polițisti


Comentarii Facebook