Percheziții după vandalizarea sediului PSD Cluj. Un bărbat a fost reținut



Polițiștii clujeni au depistat, în urma unor percheziții, un bărbat care ar fi fost implicat în vandalizarea sediului PSD Cluj, de pe Bulevardul Eroilor, din Cluj-Napoca.

La data de 27 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale şi criminalişti, au efectuat o percheziţie domiciliară pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat bănuit de tentativă la distrugere”, informează IPJ Cluj.

Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost implicat în incidentul înregistrat în noaptea de 22/23 februarie a.c., la sediul unui partid politic de pe strada Eroilor, din municipiu.

Referitor la acest incident, la data de 23 februarie a.c., poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au ars ziare în faţa sediului şi au stropit zona cu substanţă inflamabilă”, mai spun polițiștii clujeni.

În urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri care prezintă interes pentru rezolvarea cauzei.

De asemenea, bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri, urmând a fi continuate cercetările faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere prin incendiere, faptă prevăzută de Codul penal.

 

 

-----------------------

 

UPDATE

 

Oamenii legii au reținut persoana suspectată de vandalizarea sediului PSD Cluj

 

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore.  Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook