Pensionarii din Florești beneficiază de transport gratuit în Cluj-Napoca și zona metropolitană. Urmează elevii și studenții


Pensionarii din Florești beneficiază de legitimații de transport gratuit în zona Metropolitană și în Cluj-Napoca, indiferent de cuantumul pensiei.

Astfel, aproape 400 de pensionari s-au pezentat deja cu buletinul şi cuponul de pensie pentru a beneficia de facilitatea oferită de Primăria Floreşti şi Consiliul Local Floreşti.

Îi anunţăm pe toţi pensionarii floreşteni că prin aceste legitimaţii de călătorie vor putea circula pe absolut toate mijloacele de transport ale CTP, fosta RATUC, din Zona Metropolitană Cluj, inclusiv în municipiul Cluj Napoca. Acest demers nu are nimic de-a face cu administraţia locală clujeană, subvenţionarea acestor legitimaţii pentru pensionarii floreşteni fiind susţinută exclusiv de Primăria Floreşti şi Consiliul Local Floreşti”, a specificat primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, care a menţionat că pensionarii sunt aşteptaţi şi zilele viitoare, cu o copie după buletin (carte de identitate) şi cuponul de pensie.

Totodată, din 8 septembrie sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Floreşti liceenii şi studenţii care au domiciliul în Floreşti şi studiază în Cluj-Napoca, pentru a-şi ridica adeverinţele şi apoi legitimaţiile de transport gratuit.

Comentarii Facebook