Pensionarii clujeni din cadrul Primăriei pleacă miercuri la Mănăstirea Nicula, gratuit

 

Mai multe microbuze cu pensionarii clujeni, care activeaza în centrele de zi ale Primăriei şi în Cluburile de pensionari, pleacă miercuri dimineaţă, la ora 07:00, de pe platoul Salii Sporturilor, la Mănăstirea Nicula.
 
Deplasarea este asigurată gratuit de către Primăria municipiului Cluj-Napoca şi RATUC, iar întoarcerea va avea loc la finalul zilei. De asemenea, pe parcursul călătoriei până la Nicula pasagerii vor avea la dispoziţie apă potabilă şi condiţii de climatizare în microbuz.
 
Conform cererilor înregistrate şi-au manifestat dorinţa de a participa la pelerinaj circa 150 de persoane, 115 fiind cei care beneficiază de transport gratuit în acest an. Pentru anul următor, municipalitatea va avea în vedere găsirea resurselor pentru a putea extinde acest program, astfel încât toţi cei care doresc să se poată bucura de sfânta sărbătoare la lacasul de cult de la Nicula.
 
Listele participanţilor s-au întocmit ţinandu-se cont de veniturile pensionarilor solicitanti, prioritate avand, de asemenea, cei singuri.

Comentarii Facebook