PEDOFIL arestat la Cluj! A violat fetița de 10 ani a iubitei sale, timp de un an de zile


Un bărbat 48 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat de violarea repetată a unei minore de 10 ani.

La data de 7 iulie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat de mama unei minore, în calitate de reprezentant legal al acesteia, cu privire la faptul că minora a fost violată”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Minora din judeţul Harghita, în perioada mai 2013 – mai 2014, ar fi fost supusă unor perversiuni sexuale de către concubinul mamei sale. Acesta ar fi profitat de scurtele perioade de timp în care aceasta a fost lăsată în grija sa, în locuinţa comună din Cluj-Napoca.

Poliţiştii de investigaţii criminale, în urma îndeplinirii tuturor activităţilor procedurale care se impun în cauză şi în baza probatoriului administrat, la data de 15 iulie, l-au reţinut pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptei pentru 24 de ore.

Instanţa competentă a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 48 de ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunilor de ”viol” şi ”viol în formă continuată”, fapte prevăzută de Codul penal.

Ooliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook