Pe șoferii din Cluj nu îi oprește nimic, nici măcar traficul! „Eu când vreau să fac stânga, fac stânga!” - VIDEO


Pe șoferii din Cluj nu îi poate opri nimic, nici măcar traficul și dacă mai au și un bolid pe măsură, ai face bine să te dai din calea lor că ei nu au timp de zăbovit. 

Spre exemplu, astăzi, pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca a fost surprins un șofer de Range Rover care, din dorința de a intra pe o străduță la stânga, nu i-a mai păsat că nu s-a încadrat pe banda corespunzătoare, încurcând tot traficul. 

Imaginile au fost surprinse și postate pe un grup destinat traficului din Cluj de către un pieton, care a adăugat ca descriere „Eu când vreau să fac stânga, fac stânga!”, ironizând astfel gestul șoferului de Range Rover. 

Cu toate acestea, internauții s-au despărțit în două tabere, cei care condamnă gestul și cei care spun că șoferul nu a făcut ceva atât de grav. 

Din cauza unor cretini ca asta se intampla atatea accidente, probabil nu are bani de 1 litru de motorina in plus ca sa mai faca o tura si sa se incadreze corect, caci asa trebuie procedat. Nu te-ai incadrat corect, asta e, se intampla, mai faci un ocol.”, a scris un clujean. 

Nu sustin nesimțirea in trafic, dar de data asta mi se pare ca filmarea nu isi are sensul… S-o fi incurcat omul, nu a fortat…Hai sa nu fim mai catolici decat Papa..”, a comentat un alt clujean. 

Comentarii Facebook