Pe drumurile județene din Cluj se circulă normal. Niciun drum nu este blocat de zăpezi


Consiliul Judeţean Cluj informează că, în cursul dimineţii de joi, 21 decembrie, a.c., pe raza județului Cluj circulația se desfășoară normal.

Astfel, în condiţiile în care precipitaţiile sub formă de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor scăzute, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei. Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 20 decembrie a.c., s-a intervenit cu 6 utilaje pe nu mai puțin de 14 drumuri sau sectoare de drumuri județene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 - zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej. În acest context, pentru combaterea poleiului și a ghețușului a fost folosită o cantitate de 15 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acţionează cu 21 de utilaje, pe 34 de drumuri judeţene.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 -zona Turda, în cursul zilei de miercuri, 20 decembrie a.c., s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, fiind folosită o cantitate de 35 de tone de material antiderapant. La această oră se acţionează pe 8 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene.

În același timp, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene pentru verificarea stării părții carosabile, urmând să se acționeze în caz de necesitate.

Comentarii Facebook