Pe centura Vâlcele - Apahida bate vântul. Nimeni nu lucreză, deși șefii de la Drumuri promiteau altceva - VIDEO

 

Muncitorii companiei Keller, care a preluat contractul de la ”defuncta” firmă maghiară Nemzetkozi Vegyepszer, nu lucrează, cu toate că șefii de la Drumuri promit că ultimul kilometru din Centura Clujului va fi gata până în primăvară.

 

Firma Keller ar urma să primească pentru această lucrare 76 milioane de lei, dar nu lucrează. 

 

Noul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, Eugen Cecan, a declarat în luna septembrie că firma Keller trebuie să finalizeze până în 15 decembrie lucrările de consolidare a versantului afectat de alunecările de teren, iar până în primăvară să fie turnat și asfaltul pe ultimul kilometru de drum. 

 

Lucrările de consolidare a terenului din zona au fost începute în 2011 de firma maghiră Nemzetkozi Vegyepszer, care a intrat în insolvență și nu a mai lucrat nimic, fiind înlocuită cu firma Keller Geotehnica, care a garantat contractul câștigat de unguri. 

 

Sursele Știri de Cluj au declarat că lucrarea va fi subcontractată de către cei de la Keller, dar că până acum austriecii nu au bătut palma cu vreo firmă. 

 

Zona afectată de alunecările de teren este deschisă traficului, fiind impusă o restricție de viteză.

 

Conducerea DRDP Cluj nu a putut fi contactată pentru a explica actuala situație de pe Centura Clujului, care a ”înghițit” până acum 153 de milioane de euro.

Comentarii Facebook