PDL vrea candidat unic cu PNL pentru prezidențiale. Blaga: Sper să fie reprezenantul PDL



Președintele PDL, Vasila Blaga, a declarat, miercuri, că partidul are un candidat foarte puternic pentru Preşedinţie, Cătălin Predoiu,urmând ca împreună cu liberalii vor stabili criteriile pentru a avea un singur candidat.

"Noi îl avem pe al nostru, să vedem pe cine au ei, analizele ca atare şi să avem un singur candidat", a precizat Blaga după şedinţa BPN al PDL, referindu-se la faptul că liberalii îşi vor desemna candidatul după congresul partidului, potrivit Mediafax.

Blaga susține că, în acest moment, PDL are un candidat foarte puternic pentru alegerile prezidențiale și anume pe Cătălin Predoiu.

"Împreună cu liberalii vom stabili criteriile, după care vom avea un singur candidat şi m-aş bucura ca el să fie reprezentantul PDL", a mai spus Vasile Blaga.

De asemenea, liderul democrat liberalilor a fost întrebat dacă alianța de drapta ar putea avea drept candidat la prezidenţiale o persoană al cărei nume să nu fi fost vehiculat până acum.

"Nu mă puneţi să răspund la întrebări la care nu am răspuns. Nu poţi avea idei preconcepute când participi la o astfel de discuţie, trebuie să fii cinstit cu tine şi cu cel care negociezi", a răspuns liderul PDL.

Comentarii Facebook