Două minore au dispărut de acasă de câteva zile! Le-ați văzut? FOTO


O minoră în vârstă de 13 ani, din municipiul Turda, a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână. Tânăra a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

La data de 21 mai a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MARCELA VARGA, de 13 ani, a plecat voluntar de la reşedinţa din localitatea Turda şi nu s-a mai întors”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.



Fata are 1,53 m înălțime, greutate 50 kg, părul negru, lung (până în zona umerilor), ochi negri, ten închis și fața ovală. Aceasta are un tatuaj cu litera A pe brațul stâng.

La data plecării, minora purta o cămașă albă, o pereche de pantaloni albaştri, o cravată roșie şi încălţăminte crem. Aceasta avea asupra sa o geantă albastră




O altă minoră, în vârstă de 17 ani, din comuna Băișoara, a distărut de acasă în urmă cu două zile.

La data de 26 mai a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că NARCISA CAMELIA ROSTAŞ, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Săcel, comuna Băişoara şi nu s-a mai întors.

 




Tânăra are o înălţime de 1,60 m, greutate 45 kg, constituţie fizică astenică, faţă ovală, ochi caprui, nas drept, buze medii, ten masliniu, păr negru, mers normal.

La data plecării, minora purta colanţi de culoare neagră, un tricou maro, cu glugă şi ghete scurte de culoare neagră.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele dispărute, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit
numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook