Paza de la UPU Cluj a fost extinsa de la 12 la 24 de ore pe zi - VIDEO

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Cluj, de care apartine UPU, Cristiana Ciortea, a prelungit contractul cu firma care asigura paza Unitatii de Primire a Urgentelor.

 

Spitalul Judetean din Cluj are contract cu o firma pentru paza si protectia Unitatii de Primire a Urgentelor, dar aceasta avea obligatia de a asigura aceste servicii doar 12 ore pe zi. Managerul Spitalului Judetean, Cristiana Ciortea, spune ca dupa incidentul de marti dimineata contractul a fost prelungit.

 

"Urmare a incidentului petrecut acum doua nopti am considerat necesar sa asiguram un serviciu de paza de 24 de ore pe zi in cadrul contractului pe care il avem cu firma de paza si protectie. Am luat de asemenea legatura cu jandarmeria, rugandu-i ca in cadrul rondurilor pe care le fac sa intre periodic si sa verifice si UPU, si am luat legatura si cu Politia universitara sa priveasca cu prioritate UPU", a declarat Cristiana Ciortea.

 

Ea spune ca la UPU a fost declansata o ancheta interna pentru stabilirea cu exactitate a modului in care s-a produs incidentul in care un brancardier a fost injunghiat. "Omul care asigura paza in UPU era in zona in care se primesc pacientii, deci in zona de intrare a UPU, iar incidentul a avut loc in interiorul UPU, intrucat pacientul era supravegheat si s-a ridicat si a vrut sa paraseasca unitatea", a mai spus managerul spitalului.

 

"Noi ne-am facut bine datoria, in ceea ce priveste serviciul de paza inca nu va pot da un raspuns", a mai declarat Cristiana Ciortea.

 

Vezi si

Augustin Campeanu, brancardierul injunghiat de Gore, nu depune plangere de frica prietenilor interlopului - VIDEO

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Comentarii Facebook