Patru tineri din Cluj prinși după ce au furat alcool, alimente și bani de la magazine din Mărăști! Prejudiciul ajunge la 30.000 de lei


Patru tineri din Cluj sunt acuzați de furt calificat. Oamenii legii spun că aceștia ar fi pătruns prin efracție în societăți comerciale situate pe raza cartierului Mărăști, de unde ar fi sustras produse alimentare, alcoolice sau din tutun, dar și bani. 

La data de 16, respectiv 17 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au reținut patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și  28 de ani, bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat, dar și tentativă la infracțiune, fapte săvârșite în perioada 5-11 ianuarie a anului curent.

În urma activităților investigative derulate a rezultat că aceștia ar fi pătruns prin efracție în societăți comerciale situate pe raza cartierului Mărăști, de unde ar fi sustras produse alimentare, alcoolice sau din tutun, dar și bani. 

De asemenea, ar fi sustras ochelari de soare în valoare de 1.500 de lei dintr-un autoturism aflat parcat.

În toate cauzele prejudiciul total a fost evaluat la aproximativ 30.000 de lei.

La data de 17 ianuarie a.c., cu sprijinul polițiștilor Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, jandarmilor și polițiștilor locali, a fost organizată o acțiune cu efective mărite în scopul creșterii climatului de ordine și siguranță publică, în cartierul Someșeni, zona străzilor Platanilor, Calea Dezmirului, context în care au fost puse în aplicare mandate de aducere pe numele a doi dintre tinerii cercetați, anunță IPJ Cluj.

Cei în cauză au fost conduși într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la această infracțiune.

Comentarii Facebook