Alo, Poliția din Florești mai există? Oamenii se plâng că sunt terorizați de diverse găști de mici interlopi - VIDEO


Floreștenii reclamă faptul că seară de seară siguranța publică este pusă în pericol de tot felul de găști de cartier, care perturbă liniștea și intimidează locuitorii comunei. Poliția este inexistentă în localitate, iar oamenii se tem să filmeze scenele, pentru a nu avea de suferit.

Un floreștean, cititor Știri de Cluj, a surprins o astfel de scenă, dar a precizat că lucrurile stau mult mai grav.

Aş dori să vă contactez în legătură cu o problemă pentru care - sper că mulţi dintre noi, floreşteni - aştept soluţie din partea autorităților, pentru că probabil ca indivizi nu avem curajul să raportăm astfel de probleme. Cel puţin aş dori să atrag atenţia. 

Problema este următoarea: aproape în fiecare seară şi noapte, diferite grupuri violente pot fi observate pe str. Eroilor în Floreşti, mai exact în zona Profi, Spartan, DM, Carrefour, staţiile de autobuz. Aceste grupuri în mare parte sunt compuse din tineri cu o socializare extrem de agresivă şi antisocială. Lucrurile pe care le văd seara aşteptând autobuzul, în doar 10 minute sunt: tineri strigând, urlând la pietoni, speriind femeile, copiii şi pe cei mai în vârstă, alergând cu bastoane, aruncând cu astfel de obiecte şi lovind vitrina magazinelor. De parcă staţia de poliţie nu ar fi într-o distanţă de circa 200 metri pe aceeaşi stradă şi legile vestului sălbatic ar domni. 

Ţinând cont de faptul că majoritatea martorilor nu doresc să intre în conflict cu aceste grupuri, şi aşa nici eu, înregistrarea acestor evenimente este aproape imposibil. Totuşi în data 16. 01. am reuşit să fac un mic video despre doi dintre ei…”, ne-a relatat clujeanul.

Știri de Cluj va sesiza Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, pentru a suplimenta forțele de ordine în cea mai mare comună din România. 

Comentarii Facebook