Trei ani de închisoare cu suspendare pentru un dealer de droguri din Cluj. Își vindea „marfa” în mai multe orașe din județele Cluj și Alba


Un dealer de droguri din Cluj s-a ales cu o pedeapsă ușoară, pentru că vindea substanțe interzise pe raza județelor Cluj și Alba. 

Bărbatul a primit închisoare cu suspendare, dar cu obligația de a efectua 120 de zile de muncă în folosul comunității , după ce a fost prins de polițiștii de la IPJ Alba în timp ce vindea droguri în Aiud. Decizia Tribunalului din Alba vine după ce bărbatul a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției

Dealer-ul își vindea „marfa” în mai multe orașe din județele Cluj și Alba 

Bărbatul a fost trimis în judecată după ce DIICOT Alba Iulia a probat zeci de tranzacții făcute de acesta în Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, dar și în Alba Iulia, Aiud și Miraslău, județul Alba. 

Spre exemplu, „în perioada iunie-septembrie 2022, aflându-se în Aiud inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 4 ori, circa 4-5 grame de fiecare dată, cu suma de 70 lei gramul”, se arată în motivarea instanței.

În perioada septembrie-octombrie 2022, aflându-se în loc. Mirăslău, inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 2-3 ori, câte un gram de fiecare dată, cu suma de 100 lei gramul”, au mai precizat magistrații. De asemenea, „în perioada ianuarie-iulie 2022, aflându-se în loc. Cluj-Napoca, inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 8-10 ori, de fiecare dată câte 5 grame, cu prețul de 300 lei”, au mai notat magistrații în motivarea instanței.

A primit trei ani de închisoare, dar va face doar 120 de zile de muncă în folosul comunității

Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat în data de 16 ianuarie 2023 la trei ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității. De asemenea i-au fost confiscate mai multe sume de bani pe care procurorii DIICOT le-au probat ca fiind obținute din vânzarea de droguri”, arată autoritățile. 

Pentru faptele sale bărbatul a fost condamnat în data de 16 ianuarie 2023 la trei ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității. De asemnea i-au fost confiscate mai multe sume de bani pe care procurorii DIICOT le-au probat ca fiind obținute din vânzarea de droguri, notează alba24.ro.


Comentarii Facebook