Patru tâlhari, care atacau clujencele și le smulgeau lănțișoarele de la gât, încătușați. Numai 3 au fost și arestați

 

Patru bărbaţi suspectaţi de comiterea a cinci tâlhării în decursul a 2 luni au fost reținuți, dar numai trei au fost ulterior arestați pe 20 de zile.

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de patru bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. 

 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii, în perioada 29 iunie - 17 august, ar fi sustras prin smulgere lănţişoare din metal galben de la cinci persoane de sex feminin.

 

Suspecţii acţionau pe raza municipiului Cluj-Napoca asupra persoanelor de sex feminin, cu vârste cuprinse între 53 şi 73 ani, care purtau la vedere bijuterii din metal galben”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

 

În 21 august, suspecţii au fost prezentaţi instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

 

Faţă de trei dintre suspecţi s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile, iar faţă de al patrulea s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 zile. 

 

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Comentarii Facebook