Patru șoferi de la Ambulanța Cluj, amendați pentru că nu purtau centură

 

Patru șoferi de la Serviciul de Ambulanță Cluj au fost amendați de poliție pentru că nu purtau centura de siguranță. Verificările au fost făcute în colaborare cu Ministerul Sănătății.

 

Cei patru șoferi ai Serviciului de Ambulanță Cluj au fost depistați în trafic fără centură și au fost amendați cu câte 140 de lei. ”Aceste sancțiuni au fost aplicate individual celor patru șoferi. Nu este implicată instituția. Ei vor achita din propriul buzunar amenzile”, a declarat Horia Simu, directorul Serviciului de Ambulanță Cluj.

 

Încă o amendă de 1.000 de lei a fost aplicată unui angajat al Ambulanței Cluj pentru că nu i-a pus centura pacientului. ”Este vorba despre o interpretare. Asistentul de pe ambulanță a oprit la UPU și pacientului i s-a făcut rău. I-a dat jos centura și când a deschis ușa a fost depistat de controlul de la Ministerul Sănătății. Va plăti amenda din propriul buzunar”, a mai spus Simu.

 

Verificările au fost realizate în București şi în opt judeţe; Bihor, Braşov, Brăila, Cluj, Ialomiţa, Tulcea, Galaţi şi Mureş.

 

Amenzile aplicate au o valoare totală de 66.000 lei.

Comentarii Facebook