Patru hoți români au terorizat mai multe orașe din Italia! Polițiștii locali i-au numit ,,Banda Mercedesului Alb” - VIDEO


Patru români au comis o serie de furturi în mai multe orașe din Italia. 

Aceștia au intrat în numeroase case și apartamente aflate în provincia Cosenza.

Nici camerele de filmat nu i-au oprit pe infractori, aceștia acționând fără frică chiar și în plină zi, informează stiridiaspora.ro.

Carabinierii au primit numeroase rapoarte despre jafurile celor patru din Montalto Uffugo, Rende, Castiglione Cosentino și, de asemenea, din Lattarico și San Pietro, în Guarano.

Hoții folosesc mereu același mod de operare: mai întâi urmăresc zona, se uită dacă apartamentele țintite sunt locuite sau nu, iar în cazul în care proprietarii nu sunt acasă, intră în locuințe și fură totul.

Infractorii și-au primit numele după ce mai multe clipuri cu aceștia au devenit virale pe internet. În imagini se poate vedea cum coboară dintr-un mercedes alb, fiind mascați pentru a putea fi recunoscuți mai greu.

Polițiștii locali fac cercetări și sfătuiesc oamenii din zonă să reclame astfel de fapte la autorități, nu doar să filmeze și să le posteze pe internet.


Comentarii Facebook