Duminica 28 Aprilie

Cluj - O femeie de moravuri ușoare a tâlhărit un bărbat cunoscut la o sală de jocuri. Concubinul l-a și bătut pe omul părăsit de noroc


O tânără de 22 de ani, practicanta celei mai vechi meserii din lume, a fost reținută după ce a comis o tâlhărie alături de concubinul ei.

În fapt, la data de 5 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 33 de ani, din județul Cluj, cu privire la faptul că la aceeași dată, în timp ce se afla la o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, ar fi cunoscut o persoană de sex feminin, cu care ar fi avut o înțelegere pentru a întreține relații intime.

Astfel, în jurul orei 01.00, în timp ce se aflau în proximitatea localului, femeia, identificată ulterior de polițiști, i-ar fi sustras suma de 700 de lei, iar în momentul în care bărbatul ar fi intenționat să o oprească, acesta a fost agresat fizic, fiind lovit în zona feței, de către o persoană necunoscută de sex masculin.

În baza probatoriului administrat, la data de 9 noiembrie a.c. tânăra de 22 de ani a fost reținută pentru 24 de ore.

În continuare au fost desfășurate activități investigativ-operative în vederea identificării și depistării persoanei necunoscute de sex masculin.

Astfel, la data de 10 noiembrie a.c., polițiștii l-au depistat pe cel bănuit de agresiune, fiind vorba de un tânăr, de 23 de ani, din Cluj-Napoca.

Vineri, 10 noiembrie, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile pe numele celor două persoane, cercetate în continuare sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată.

Comentarii Facebook