Miercuri 7 Decembrie

Patronul hotelului Paradis, Paul Koncz, mort de beat la volanul unui BMW X5, a produs un accident pe Calea Turzii - VIDEO

 

Patronul hotelului Paradis, Paul Koncz, a fost rupt de beat, la propriu, în momentul în care a produs un accident de circulație, duminică seara, 27 ianuarie, pe Calea Turzii. 

 

Poliţiştii susţin că Paul Koncz, cunoscut în oraş sub numele de ”Poli”, avea o alcoolemie de 1,80 grame la mie în sânge, în timp ce la proba a doua, recoltată după o oră de la prima recoltare, rezultatul a fost de 1,70 grame la mie în sânge.

 

Paul Koncz va fi cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice cu o concentraţie mai mare de 0,80 grame şi distrugere.

 

Duminică seară, Poli a circulat pe Calea Turzii la bordul autoturismului său un BMW X5, pe sensul de deplasare spre centrul oraşului. La un moment dat, în curbele din vecinătătatea Cimitirului 

Eroilor, Koncz a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-un parapet de pe marginea drumului şi a distrus un indicator.

 

După accident, patronul hotelului Paradise şi a pensiunii din Tureni, cu acelaşi nume, a oferit un adevărat spectacol, fiind rugat de poliţişti să se urce în maşina poliţiei. 

 

Vezi AICI video cu show -ul făcut de Paul Koncz.

 

 

Comentarii Facebook