Patronii unui magazin, amendați de polițiștii clujeni cu peste 11.000 lei. Vindeau medicamente fără autorizatie



Patronii unui magazin au primit o amendă de peste 11.000 lei, iar mai multe produse l-eau fost confiscate, în urma unui control de specialitate al polițiștilor.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigare a Fraudelor, au efectuat o verificare la o societate comercială din Câmpia Turzii, care are ca obiect de activitate comercializarea produselor alimentare și nealimentare”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

În urma acestui control, s-au constatat mai multe nereguli, aplicându-se amendă contravenţională în valoare totală de 11.300 lei.

Oamenii legii au constatat faptul că se comercializează produse farmaceutice, fără a exista vreo autorizaţie în acest sens.

De asemenea, s-a stabilit faptul că prin intermediul agentului economic se comercializează produse din tutun la bucată şi mărfuri cu termenul de valabilitate expirat.

Pentru unele dintre mărfurile oferite spre vânzare, reprezentanta societăţii, o femeie de 45 de ani din Câmpia Turzii, nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În urma celor depistate, s-a dispus distrugerea cantității de 15 kg mezeluri, confiscarea a 440 țigarete, precum și ridicarea medicamentelor și produselor farmaceutice identificate cu ocazia controlului.

Comentarii Facebook