Pățania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxată cu 341 de lei pentru o punguță cu ardei: „Verificați bonul/Ne-am mirat de ce am plătit atâta”


O clujeancă a avut neplăcuta surpriză de a fi taxată pentru o simplă pungă de ardei dulci cu 341 lei, o greșeală a casieriței pe care a sesizat-o întâmplător, doar când a ajuns acasă. Aceasta ar fi pus cu 18 bucăți în plus, față de produsul achiziționat de femeie, motiv pentru care o pungă cu ardei dulci a costat-o pe clujeancă peste 300 de lei.

Revoltată, femeia a relatat incidentul care a avut loc în supermarketul LIDL de pe strada Aurel Vlaicu pe o rețea de socializare, îndemnându-le și pe alte mămici din Cluj să fie mult mai atente când primesc bonul. 

„Vreau să vă zic să aveți mare grija la magazinul LIDL de la IRA. Azi am pățit, uitați câte punguțe cu ardei mi-o bătut pe casă, 19 bucăți, și eu am luat doar o singură bucată.

Verificați bonul la ieșirea din magazin. Noi nu am făcut-o și ne-am mirat de ce am plătit atâta, că nu am cumpărat nu știu ce… 

Ajungând acasă m-am uitat pe bon și am găsit cauza… Mâine mergem să lămurim situația, aveți grijă oameni buni! După ce totul e enorm de scump, ne mai și fac de bani cu intenție sau fără”, a relatat clujeanca pe un grup de Facebook destinat mămicilor din Cluj, în seara de duminică. 

kok.jpg


Comentarii Facebook