Pata Rat, cea mai periculoasa zona din Cluj. In zona au loc mai mult de jumatate din infractiunile inregistrate in oras

Potrivit unui raport al politiei, 83 dintre cele 134 de infractiuni comise in 2011 in Cluj-Napoca au avut loc pe raza Sectiei 7, de pe strada Cantonului.

 

Din cele 83 de infractiuni, 34 sunt pentru furturi din societati comerciale, 4 furturi din locuinta, 4 furturi din auto, 9 cazuri de lovire si alte violen?e, 12 furturi din anexe gospodaresti. Potrivit autoritatilor, s-au semnalat si furturi de legume din gradinile cetatenilor. In zona mai sunt inregistrate 12 alte furturi si 8 alte infractiuni legate de circulatia pe drumurile publice cu mijloce de transport neautorizate.

 

Pe raza celorlalte sectii de politie s-a inregistrat un numar mult mai de infractiuni. Astfel, sectia 1 are in cercetare 9 cazuri, sectia 2 are 16, sectia 3 are 8, sectia 4 are 4, iar la sectiile 5 si 6 nu s-au inregistrat infractiuni in primele patru luni ale anului.

 

Reprezentantii Primariei, ai Politiei locale si ai Politiei municipiului au discutat pe marginea acestui raport cu privire la infractionalitate. "Din concluziile discutiei s-a desprins necesitatea de a intensificia actiunile de prevenire a infractiunilor in special pe raza sectiilor cu numar mare de cazuri. O atentie speciala va trebui sa fie acordata sectiei 7 – cea mai nou creata sectie locala de politie, infiintata in parteneriat cu Politia municipiului, pe strada Cantonului, in apropiere de zona Pata Rat in anul 2010", se arata intr-un comunicat al Primariei.

Comentarii Facebook