Paszkany nu se casatoreste cu Ana Maria Feher si nu se teme ca isi va pierde averea din cauza amantei! - VIDEO


Arpad Paszkany a spus ca nu vrea sa profite de faptul ca este liber dupa divortul de sotia lui Kinga si sa se casatoreasca cu mult mai tanara Ana Maria Feher.

"Nu ma casatoresc si nici nu ma logodesc", a spus Paszkany, la intrebarea daca va urma modelul Borcea, care dupa divort a anuntat ca se va casatori cu frumoasa lui iubita.

"Eu cred in relatiile intre oameni si nu cred in hartii. Hartiile sunt bune numai sa iti complice viata", a mai afirmat Aprad Paszkany, lasand sa se intelegea ca vrea sa evita complicatiile in relatia lui cu Ana Maria Feher.

Omul de afaceri a dezmintit si "speculatiile" potrivit carora unchiul fostei sale sotii, care detine actiuni in compania maghiara de dezvoltare imobiliara TriGranit si care deruleaza investitii de 5 miliarde de euro, ar urma sa "il pedepseasca" pentru infidelitatea lui. Paszkany este reprezentantul TriGranit in Romania si actionarii l-ar putea lasa fara "jucarie".

"Astea sunt niste speculatii, dar sigur ca si speculatiile au o baza. Stiu de povesti cu unchiul lui nevasta-mea care e nu stiu cine. Vreau sa va spun ca nu este niciun unchi al fostei mele sotii, nu exista niciun tata care sa fi fost actionar sau bagat in vreo firma nici cu mine nici cu altii. De ce sa fie afectate afacerile?", a declarat Arpad Paszkany.

 

Paszkany are o avere de 43 de milioane de euro si nu a vrut sa dezvaluie cati bani ii revin fostei sale sotii.

 

Vezi si...

Arpad Paszkany a divortat: Sotia mea nu va primi actiuni la clubul CFR Cluj! VEZI ce a spus omul de afaceri la proces VIDEO

Comentarii Facebook