Paszkany își vinde vila din Cluj-Napoca cu un preț amețitor


Fostul patron al CFR Cluj, controversatul Arpad Paszkany, își vinde vila din Cluj-Napoca, iar prețul cerul este unul amețitor.

Vila are 838 mp construiți și 681 mp utili și un teren de 1866 mp.

La parterul vilei se regăsește un garaj pentru două mașini. Adițional, în construcția exterioară, mai există un garaj de trei mașini. Grădina este rafinat amenajată cu vegetație matură, între care bonsai, considerat esența plantelor decorative și un colț de natură paradiziac. Accesul se poate realiza din 2 străzi: acces unic de pe Strada Cireșilor și acces comun (cotă parte 1/3 din drum de 867 mp) cu încă 2 vile de pe strada Observatorului”, se arată în anunț.

Prețul cerut este pe măsură, 2 milioane de euro, scrie Foaia Transilvană.

Arpad Paszkany a renunțat la cetățenia română

Arpad Paszkany, fost patron la CFR Cluj, a renunțat la cetățenia română și și-a schimbat domiciliul. 

În prezent, Paszkany (49 de ani) a înregistrat două adrese, la Budapesta, în Ungaria, și în Malta. Aceste informații au fost dezvăluite la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cumnatul lui Arpad Paszkany, Karoly Szekernyes, este martor în procesul de corupție în care este judecat un fost ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu.

Szekernyes a explicat că Paszkany a renunțat la cetățenia română, confirmând susținerile avocaților acestuia.

Vorbesc des cu Arpad Paszkany. El m-a întrebat și eu i-am spus ca voi fi la audiere la acest proces. Știe că sunt martor. Eu l-am întrebat dacă și el va vorbi aici dar el a spus ca nu a primit nicio invitație la acest proces. El are locuința în Malta și Budapesta. Știu că spunea și vorbeam că el nu mai vrea cetățenia română. Acum e la Budapesta. Pot să vă dau adresa dacă e nevoie”, a explicat Karoly Szekerneyes, în 2021, în instanță.

De asemenea, Paszkany mergea des, în trecut, în Dubai, unde a spus că are diverse afaceri. 

Comentarii Facebook