Ofertă de „nerefuzat” în „Blocul cu aripi” din Cluj. Un proprietar cere pentru locuința sa din Wings rata pentru închirierea unei case


Un proprietar din Cluj-Napoca cere pentru închirierea unui apartament cu două camere, din „Blocul cu aripi”, suma de 650 de euro. Oferta „irezistibilă” a fost publicată pe un site de anunțuri. Clujeanul cere pentru cei 55 mp, chiria pe care alți oameni o plătesc pentru o casă.

Închiriez apartament modern nou, 2021-Wings. finalizat în 2021, str Frunzișului format din: 2 camere 57 m patrati, baie, balcon 15 m pătrați, parcare subterană+lift”, se arată în anunțul publicat pe olx.ro. 

Potrivit informațiilor de prezentare, apartamentul este compus din bucătărie+open space+dormitor. Așadar, acel spațiu open space este considerat ca fiind o cameră separată. 

Prețul este uriaș pentru acea zonă, departe de mijloaele de transport în comun. În cartierul Zorilor, sunt închriate cu 450 - 500 de euro apartamente cu trei camere, două băi, bucătărie separată (nu open space care de fapt nu este cameră de locuit) și balcon.

apartament.jpeg

„Blocul cu aripi”, cum este supranumit complexul Wings din Cluj-Napoca, este considerat unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din România. Unii proprietari profită la maxim de acest aspect și solicită de la clujeni, pentru închirierea unui asemenea imobil, prețuri de Dubai. 

Cluj-Napoca este, de altfel, de ani de zile cel mai scump oraș din România în privința prețurilor la imobiliare, depășind și Bucureștiul.

Chiria de 650 de euro cerută în blocul Wings este asemănătoare cu cea plătită de unii pentru a închiria o casă în Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook