Joi 29 Septembrie

Paste 2022: Program Iulius Mall Cluj și AUCHAN Cluj de sărbători


Iulius Mall Cluj va avea un program special de sărbătorile pascale. 

Sărbătorile pascale sunt deja foarte aproape, așa că dacă vei fi gazdă și ai intrat în ”avalanșa” organizării unei mese prefecte sau dacă te pregătești să mergi în vizită și ești în căutarea cadourilor, poți face cumpărături în Iulius Mall Cluj până sâmbătă, la ora 18.00.

Vopsirea ouălor, decorarea casei, înnoirea garderobei, dar și cadourile aduse de Iepuraş sunt cele mai cunoscute obiceiuri de Paşte, iar pregătirile sunt o bucurie în fiecare an, căci asta aduce familia mai aproape. Dacă îți place să faci lucrurile din timp și ți-ai pregătit lista cu ingredientele necesare pentru masa de Paște, poți face cumpărăturile în magazinele din Iulius Mall Cluj în intervalul orar 10.00 - 22.00 până vineri, 22 aprilie 2022, și între 10.00 - 18.00, sâmbătă. În aceste intervale orare, poți alege cadourile pentru cei dragi, decorul tematic cu iepurași și flori de la târgul de Paște din Atrium, ținuta colorată pentru masa festivă care îți va îmbunătăți și mai mult starea de spirit și bunătăți de la locațiile de food. 

După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania „Dăm viață unui nou început!”. Astfel, până pe 22 aprilie 2022, dacă vii cu un bon fiscal de minimum 300 de lei de la un magazin din mall, altul decât Auchan, sau cu un bon de 300 de lei de la hipermarketul Auchan, care însă trebuie însoțit de încă un bon de minimum 150 lei de la un alt magazin din mall, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului din zona Zara. Poți câștiga vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 50 și 250 lei pe loc, experiențe la Wonderland Cluj Resort sau iepurași de plus. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj/.

Tot până vineri, 22 aprilie, cei mici sunt invitați să își lase ideile să prindă contur în timp ce pictează ouă de Paște, în cadrul atelierelor Easter Egg Paint. Se lasă cu multă voie bună și creații inedite.

În prima zi de Paște, atât magazinele din Iulius Mall Cluj, cât și hypermarketul Auchan vor fi închise, dar te poți bucura de plimbări în Iulius Parc, unde primăvara și-a făcut simțită prezența și te poți relaxa la restaurante și cafenele. Programul special de sărbători poate fi consultat pe paginile de Facebook ale fiecărei locații. 

De luni, 25 aprilie 2022, programul de funcționare va fi 10.00 – 22.00, zilnic!

Iulius Mall Cluj_Program.jpg

Comentarii Facebook