Luni 15 August

Crimă odioasă în Săptămâna Mare. O femeie din comuna Moldovenești, județul Cluj și-a ucis soțul. Femeia a fost reținută și acuzată de omor


Un bărbat a fost ucis de propria soție marți, 19 aprilie, în comuna Moldovenești din județul Cluj, criminaliștii și Procurorii Parchetului de lângă Tribunalul Cluj au declanșat o anchetă în acest caz.

Surse juridice au declarat că femeie în vârstă de 29 de ani și-a omorât soțul care era cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea. Anchetatorii care investighează odioasa crimă susțin că aceasta ar fi avut loc din pricina unei discuții aprinse care ar fi degenerat într-un scandal casnic. 

Femeia a fost reținută și acuzată de săvârșirea infracțiunii de omor

Surse din anchetă au declarat că pe corpul victimei nu au fost găsite urme vizibile de violență, dar existau indicii care ar fi demonstrat, într-o oarecare măsură, că moartea acesteia nu ar fi fost naturală. Astfel, s-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se putea stabili cu exactitate în ce fel i s-a curmat viața bărbatului, notează cluj24.ro

Femeia a petrecut marți mai multe ore la audierile făcute de polițiștii care se ocupă de acest caz, care au decis arestarea acesteia timp de 24 de ore sub acuzația săvârșirii infracțiunii de omor, au declarat miercuri, 20 aprilie, procurorii Parchetului de lângă Tribunalul Cluj.

Vecinii celor doi soți sunt șocați de cele întâmplate

Vecinii celor doi soți au declarat la rândul lor că cei doi erau căsătoriți doar de câțiva ani și nu au copii, bărbatul fiind la a doua căsătorie. De asemenea, cunoscuții soților spun că cele mai multe neînțelegeri dintre aceștia s-au produs din cauza diferenței de vârstă dintre ei, ea având 29 de ani, iar el 66 de ani. 

El era român, ea era de etnie maghiară, că în Moldovenești sunt mulți maghiari. Bărbatul avea un picior amputat, era invalid, iar soția sa era și asistent social și îl îngrijea. Ei îi cam plăcea să bea și făcea scandal uneori. De la o ceartă a pornit totul și acum și s-a ajuns la omor”, au explicat vecinii, potrivit cluj24.ro. 


Comentarii Facebook