Pas important pentru extinderea străzii Bună Ziua la patru benzi

 

Primăria Cluj-Napoca anunță un pas important pentru realizarea proiectului de extindere a străzii Bună Ziua la patru benzi. 

 

Strada a fost primită, dar nu este întabulată și cadastradă. Urmează finalizarea procedurii de cadastrare. S-a adoptat o hotărâre de guvern în 3 mai, dar incompletă. Adică, doar s-a trecut în proprietate, dar fără să se cadastreze, care acum se află în fază finală. Acest lucru vom trece la implementarea proiectului. S-a mai făcut un plan administrativ, dar incomplet, pentru că trebuia să ne-o predea cadastradă. Urmează ca până în luna iunie să se termine procesul de predare - primire și să se treacă la lucru. Această stradă a fost a municipiului, dar a fost preluată pentru modernizare în 2006 sau 2007 de către Ministerul Transportului și o tot cerem de câțiva ani. Este bine că o primim și va rămâne în proprietatea orașului”, a explicat primarul Emil Boc.

 

Oamenii mai au mult de așteptat până când strada va fi și modernizată, pentru că trebuie făcută licitație pentru acest proiect. Conform acestia, strada Bună Ziua ar trebui să fie extinsă la patru benzi și piste de biciclete.

Comentarii Facebook