Părinții de la școala Agârbiceanu sunt furioși că fiica directoarei nu se mută, la pachet cu ceilalți elevi din clasa zero - FOTO


Părinții spun că elevii din clasele zero de la Școala Ion Agârbiceanu nu sunt mutați într-o școală nouă, așa cum li s-a promis, ci într-un imobil cu aspect sinistru. 

Sunt mama unei eleve dintr-o clasă care urmează sa se mute forțat de la Școala Ion Agârbiceanu, în corpul de la Anghel Saligny. Vreau sa va spun ca ieri (miercuri, 8 decembrie) doamna director a scos acea foaie pe care a clasat câteva criterii după care s-a stabilit rămânerea celor 4 clase.

Sa vedeți ca și în clasa noastră avem o fetita cu probleme motorii, care este cu mama sa la ore și o aduce tatăl în brațe și la fel vine zilnic după ea și o duce acasă... Deci unde este aceasta clasificare?

Plus ca la prima ședință ni s-a spus clar că pleacă TOATE clasele și pleacă într-o clădire NOUĂ  a școlii.

Copiii au avut un șoc când au văzut locul unde urmează să învețe”, ne-a spus o mămică.

Aceasta a mai acuzat că orele au fost scurtate pentru a se face semi-internat, nu pentru că nu sunt spații. ”Orele sunt de 35 de minute pentru că de la 11.00 se face semi. În aceeași clasa!!!! Bătaie de joc!

Nu înțeleg atunci de ce nu au făcut orele normal așa cum trebuie, atâta timp cât de la începutul anului școlar pana la organizarea de semi clasa rămânea goala și apoi se fac bani grei în loc sa pregătească mai bine elevii”, a mai spus aceasta.

Mutarea elevilor de la Școala Ion Agârbiceanu se va face în 13 decembrie

Directoarea școlii, Paula Balica, a declarat că orele au fost reduse pentru a încăpea toți elevii, iar cei din clasele a doua au fost mutați de după amiază.

Aceasta a mai precizat că au fost stabilite unele criterii de mutare a elevilor, dar Știri de Cluj a primit decizia Consiliului de Administrație, în care se vede că decizia de mutare a fost aprobată miercuri, 8 decembrie.

Dacă se știa din timp, de ce nu s-au făcut aceste criterii din timp, pe baza discuțiilor cu părinții? Directoarea Paula Balica ne-a mai spus că a discutat cu părinții despre mutare și în septembrie și în octombrie, dar se pare că nu și despre criterii.

Copilul directoarei este în clasa zero și va rămâne la Ion Agârbiceanu, lucru care i-a înfuriat pe părinți.

Vezi AICI documentul apobat de Consiliul de Administrație al Școlii Ion Agârbiceanu.

Copiii mutați de la Școala Ioan Agârbiceanu nu au loc în viitoarele săli de clasă

Un părinte ne-a trimis și o fotografie cu o sală de clasă de la Colegiul Anghel Saligny, unde vor fi mutați copiii din clasa zero de la Școala Ion Agârbiceanu. Într-o astfel de sală își vor desfășura activitatea 26 de elevi, cu distanțare socială. Nici măcar scaunele nu au încăput, atât de apropiate au fost așezate băncile. 

264875519_965514614373819_5841400733246439945_n.jpg

Comentarii Facebook