Miercuri 24 Aprilie

Părinții Aurei Ion ”au dormit dezbrăcați pe zăpadă ca să vadă cum a murit fiica lor”

 

Unul dintre moții din Apuseni a dezvăluit că părinții Aurei Ion ”au dormit dezbrăcați pe zăpadă ca să vadă cum a murit fiica lor”.

 

Părinții și fratele ei s-au dezbrăcat și s-au întins pe jos, în locul în care am găsit-o pe Aura, și au vrut să vadă cât rezistă în frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute”, a povestit unul dintre moți, citați de Libertatea.

 

Părinții Aurei Ion au venit de mai multe ori la locul accidentului. ”Ei erau mâhniți că nu le-am salvat fata. Noi am făcut tot ce am putut pentru ea, dar era deja moartă când am ajuns. Și le-am zis să meargă cu noi ca să vadă cu ochii lor că fata nu avea cum să reziste atâtea ore în frigul acela, fiind și rănită. Când am ajuns acolo, părinții și fratele ei s-au dezbrăcat și s-au întins pe jos, în locul în care am găsit-o pe Aura, și au vrut să vadă cât rezistă în frig. Nu au putut sta mai mult de 20 de minute pe jos, după care i-am dus repede acasă și i-am încălzit”, povestește Trif.

 

În 20 ianuarie s-au împlinit 2 ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, la granița județelor Cluj și Alba. Un avion sanitar pilotat de Adrian Iovan și Răzvan Petrescu zbura de la București spre Oradea, având la bord patru medici și studenta la medicină Aura Ion. Avionul s-a prăbușit, iar victimele au fost găsite de câțiva moți, Argentin Todea, Gheorghe Trif și Gheorghe Giurgiu, vecini în satul Petreasa, aflat la o altitudine de peste 1400 de metri.

 

Ei sunt cei trei SALVATORI din APUSENI: "Studenta avea lacrimile şi hainele îngheţate” - FOTO

Comentarii Facebook