Parintele Dumitru Toadere, mort in accidentul din Floresti, a ctitorit capela Insitutului Oncologic Cluj


Parintele Dumitru Toadere, mort in accidentul produs marti seara in comuna Floresti, era foarte iubit de pacientii de la Institutul Oncologic, unde a construit o biserica in ultimii 15 ani.

Preotul nu s-a margini la atat si a amenajat langa biserica cateva incaperi unde apartinatorii pacintilor puteau sa locuiasca cateva zile. Dumitru Toadere a fost o persoana iubita atat de enoriasii de pe strada Republicii, cat si de pacientii de la Institut.

Marti seara, impreuna cu sotia sa, Ileana, parintele a fost in vizita la fiul lor in Floresti, iar la plecare cei doi au traversat strada fara sa se asigure corespunzator, fiind loviti in plin de un sofer care conducea cu viteza.

Politistii sustin ca soferul le-a declarat ca nu a vazut nimic si nu a putut evita impactul. "Conducatorul auto a precizat ca cele doua persoane i-au aparut din senin in fata, neapucand sa le evite. Impactul a fost violent si practic victimele au decedat pe loc", a spus unul dintre politistii care a efectuat cercetarea la fata locului.

 

Citeste mai jos amanunte despre accident...

Accident mortal la Floresti! Doua persoane spulberate de un Mercedes inmatriculat in Italia

 

Foto: Adevarul.ro

Comentarii Facebook