Accident mortal la Floresti! Doua persoane spulberate de un Mercedes inmatriculat in Italia FOTO


Doua persoane au murit marti seara, 8 noiembrie, la 21.30, intr-un accident de circulatie produs pe raza comunei Floresti.

 

"Din primele cercetari rezulta ca un sofer care circula de la Huedin spre Cluj-Napoca a surprins si acidentat doua persoane care traversau strada. Cele doua persoane au decedat ca urmare a ranilor suferite", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Martorii sustin ca cele doua persoane ar fi trecut prin loc nermarcat si au fost lovite in plin de masina care nu le-a vazut. Cele doua victime au fost ranite foarte grav, iar echipajul de la Ambulanta Cluj nu a mai avut ce sa faca pentru a le salva.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 22.55

Politistii prezenti la locul accidentului au declarat ca cele doua persoane au fost lovite violent de un Mercedes inmatriculat in Italia, care se indrepta spre Cluj-Napoca. Cei doi decedati sunt preotul capelei de langa Institutul Oncologic Cluj, Dumitru Toadere, si de sotia acestuia, Ileana Toadere.

Comentarii Facebook