Parcul Rozelor din Cluj-Napoca a fost inaugurat astazi


Parcul Rozelor a fost inaugurat astazi in urma unor lucrari de modernizare ce au durat aproape un an. Zona dispune acum de terenuri de basket, handbal, fotbal si volei, dar si locuri de plimbare si relaxare.

"Acest parc era abandonat si intr-o stare avansata de degradare, dupa ce lacul initial s-a colmatat. Cetatenii din zona ne-au semnalat, in cadrul intalnirilor pe care le-am avut pe cartiere faptul ca zona era o sursa inepuizabila de tantari, iar tinerii din zona nu aveau suficiente alternative pentru plimbare si petrecerea timpului in aer liber. Dupa cum stiti, agenda primarului o fac cetatenii, iar decizia de a da o noua fata Parcului Rozelor, a pornit de la nevoile acestora", a declarat primarul Sorin Apostu.

Pe langa sporturile cu mingea, au fost amplasate in Parcul Rozelor si aparate de fitness, dar si o pista de 500 de mp pentru biciclete si una de 2000 de mp pentru role.

Investitia totala facuta de primarie s-a ridicat la 670 de mii de lei. "Lucrarile au constat in amplasare mobilier urban si marcajele aferente, introducere sistem de iluminat public, amenajare fantana arteziana, dotari urbane cu 5 aparate de fitness, pavele din granule de cauciuc, panouri de baschet, banci", a mai spus Sorin Apostu.


Comentarii Facebook