Parchează mai ușor la Iulius Mall cu aplicația yeParking! Nu mai e nevoie de tichetul de parcare


Iulius Mall și yeParking au implementat împreună un nou sistem de plată inteligent direct din aplicație, pentru gestionarea accesului în parcarea centrului comercial din Cluj-Napoca, care dispune de un număr total de 2.000 de locuri. Sistemul aduce beneficii majore de confort și economie de timp pentru vizitatorii centrului comercial. Aceștia pot lăsa de acum liniștiți tichetul de parcare în mașină și să valideze direct de pe telefonul lor plata parcării înainte de a pleca. 

Implementarea este rezultatul colaborării dintre Iulius Mall și yeParking și aduce orașului încă un avantaj în ce privește o mobilitate urbană inteligentă, care ușurează viața oamenilor. 

Tot ce trebuie să facă vizitatorii este să își descarce pe telefon aplicația yeParking, disponibilă pe Google Play sau App Store, și, la plecare, să scaneze tichetul în aplicație. Imediat este calculat costul parcării, care se poate achita în aplicație direct cu cardul bancar sau cu punctele (pK) de loialitate yeParking. Mai multe informații se regasesc aici: http://iuliusmall.com/cluj/parking-app/

Clienții Iulius Mall au la dispoziție peste 2.000 de locuri de garare, într-o parcare subterană și una supraterana. Primele două ore de parcare sunt gratuite, după care tariful este de 3 lei/oră, în intervalul 00:00 – 24:00. 

Iulius Mall are 2000 de locuri de parcare

Inaugurat in 2007 si orientat catre multiculturalitate, Iulius Mall Cluj este cel de al treilea mall al rețelei naționale IULIUS. Include peste 230 de magazine, un hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 sali, food court și o parcare subterană și supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri. Iar Iulius Parc, din apropiere, este colțul de natură preferat de clujeni. În imediata apropiere a mall-ului, IULIUS a dezvoltat trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 26.000 mp. 

Comentarii Facebook