Parcari ilegale in fata cafenelelor din Piata Unirii! Politia evita zona "boss -ilor" FOTO

 

Ocuparea unei benzi de circulatie in zona terasei Diesel a devenit deja un lucru atat de nromal, incat politia rutiera sau cea locala nici nu mai aplica amenzi.

 

"La orice ora din zi treci pe acolo este imposibil sa nu dai peste masini parcate, care blocheaza o banda de circulatie. Nu inteleg de ce lor le este permi sa parcheze acolo si altor cetateni le sunt ridicate masinile, dar si le lasa in strada", a scris Mihai, un cititor Stiri de Cluj.

 

Interesant este faptul ca de multe ori politistii sunt vazuti in Piata Unirii, dar soferii masinilor, de cele mai multe ori de lux, nu sunt amendati.

 

Chiar si oficialitatile au ajuns sa parcheze ilegal in acea zona. Un clujean a fotografiat in luna aprilie o masina de teren a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, parcata pe trecerea de pietoni din fata Diesel, si a fost mustruluit serios de deputatul Ioan Olteanu, numarul doi din PDL, care era in masina. Citeste mai departe...

 

Daca ati surprins un incident care poate reprezenta o stire, puteti trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!".

Comentarii Facebook