Parcarea din spatele magazinului Central blocheaza traficul! Soferii au stat 20 de minute in strada ca sa iasa doua masini din subteran VIDEO si FOTO

 

Parcarea subterana a magazinului Central blocheaza periodic traficul pe strada Cotita, avand intrarea si iesirea comuna, astfel ca soferii stau la rand neavand cum sa treaca.

 

Strada este oricum aglomerata de masinile parcate pe ambele sensuri, iar soferii care nu vor sa intre in parkingul subteran trebuie sa astepte la rand, neputand sa ocoleasca sirul de masini.

 

Vineri dimineata, in jurul orei 11.30, blocajul format a durat circa 20 de minute, pana cand doua autoturisme au iesit din parking. "Ca la noi la nimeni. Pe langa faptul ca intrarea si iesirea din parking sunt comune, nici bariera nu functioneaza ca lumea. Pana cand soferul urca pe rampa, bariera incepe sa coboare si omul trebuie sa reia operatiunea", ne-a spus unul dintre soferii care s-a dat jos din masina pentru a vedea ce se intampla.

 

Oamenii sustin ca aprobarea primita pentru amenajarea acestui parking ar fi trebuit sa prevada cai de intrare si iesire separate.

 

Daca ati surprins un eveniment care poate reprezenta o stire, puteti trimite imagini foto sau video pe adresa office@stiridecluj.ro si pe rubrica "Fii Reporter!".

Comentarii Facebook