Parcare de nesimțit în Gheorgheni. Un trecător a luat MĂSURI. Ce s-a întâmplat - FOTO

 

Un șofer și-a parcat mașina sub orice critică în Gheorgheni, pe strada Lăcrămioarelor, aproape blocând o alee și obturând serios vizibilitatea în trafic.

 

Scena s-a petrecut marți, 18 iunie, în jurul orei 20.00. ”Am văzut mașina, care nu pot spune că a fost parcată, și m-am șocat. A fost lăsată acolo cu spatele, deși pe strada Lăcărmioarelor, în acea zonă este sens unic și se circulă invers decât era el parcat. Probabil e ceva începător.

 

I-am ridicat nesimțitului ștergătoarele și apoi am sunat la Poliția Locală, în speranța că îi vor aplica o corecție ca să învețe pe viitor cum se parchează o mașină fără să încurci totul”, ne-a scris Pavel. 

 

Sincer, am vrut să îi dau o cheie pe capotă ca să învețe minte, dar nu cred că prin violență rezolvăm ceva. Sper că Poliția Locală i-a aplicat o amendă de câteva sute de lei ca să se învețe minte”, ne-a mai scris clujeanul.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni știre, puteți să trimiteți informații sau imagini pe adresa office@stiidecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook