Parcare de cocalar la Vivo! Cluj. Nimeni nu ia măsuri împotriva acestor specimene - FOTO


Un șofer a vrut să își bea cafeaua la Vivo! Cluj și a parcat chiar la intrare în Mall. Acesta a vrut, probabil, să fie cu ochii tot timpul pe bijuteria lui, așa să nu a lăsat-o lângă celelalte mașini, în parcare, unde risca să fie atinsă.

Arădeanul s-a ales cu o fotografie, dar fără amendă pentru că Vivo! tratează situațiile din parcare cu multă lejeritate, ceea ce îi stimulează pe acești cocalari.

Reprezentanții centrului comercial spun că singurii care pot aplica amenzi în parcare sunt cei de la Poliție.

Din punct de vedere legal, parcarea VIVO! Cluj-Napoca este o parcare privată deschisă traficului public, ceea ce înseamnă că regulile care i se aplică sunt cele de circulație pe drumuri publice în conformitate cu legile și reglementările naționale și locale.

Pentru parcările deschise traficului public, singura instituție abilitată să aplice amenzi și sancțiuni este Poliția. Echipa de management VIVO! Cluj-Napoca are o bună colaborare cu Poliția Locală Florești, iar reprezentanții Poliției vin deseori să se asigure că regulile sunt respectate.

În toate situațiile, conducerea VIVO! Cluj-Napoca respectă pe deplin procedurile legale și se implică activ în luarea de măsuri suplimentare pentru a preveni încălcarea regulilor. Aceste măsuri constau în instruirea agenților de securitate plasați la toate intrările în avertizarea nerespectării de către vizitatori a regulilor de parcare și, în cazuri mai grave, pentru a contacta Poliția. În plus, regulile de circulație și parcare sunt autorizate de către organele Poliției Rutieră Cluj.  

Dorim să menționăm că echipa de management locală a centrului VIVO! este implicată activ și depune toate eforturile pentru a rezolva orice situație neconformă, având în vedere atât respectarea legii, cât și respectarea clienților săi”, afirmă reprezentanții VIVO!.

79386399_2988063744572447_2867717386859970560_o.jpg

Foto: Șoferi de weekend

Comentarii Facebook