Parada militara cu tancuri la Cluj-Napoca, in Piata Avram Iancu, de 1 decembrie


O ceremonie militara va fi organizata la Cluj-Napoca, in 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Pentru buna desfasurare a evenimentului circulatia va fi restrictionata.

Autoritatile precizeaza ca va fi o parada militara cu tehnica din dotarea Diviziei 4 Infanterie Gemina: tehnica blindata, TAB -uri, tunuri, infanteristi, dar vor defila si trupe ale Jandarmeriei, ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ale Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj.

 

Traficul in Piata Avram Iancu va fi restrictionat pe durata manifestarilor, la care sunt asteptati mii de clujeni.

 

- intre 9.00 - 10.30 se restrictioneaza circulatia pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins intre Piata Avram Iancu si strada David Ferencz. Circulatia se va desfasura pe o singura banda din directia cartierului Marasti catre Piata Unirii, si in acest interval orar va functiona trasportul in comun pe acest traseu.

- intre 10.30 si 11.15 se blocheaza traficul pe B-dul 21 Decembrie 1989 pe sectiunea cuprinsa intre Piata Unirii si Piata Avram Iancu, circulatia fiind deviata pe strazile adiacente de catre agentii politiei rutiere. In acest interval orar va avea loc parada militara cu unitati militare mobile prin fata Monumentului Ostasului Roman. Tododata se blocheaza circulatia rutiera pe latura est a Pietei Avram Iancu (partea cu Mitropolia si Directia Generala a Finantelor Publice Cluj)

- dupa ora 11.15 se va relua traficul normal in zona,

- intre 19.00 - 20.30 se blocheaza secvential circulatia pe str Napoca - Piata Unirii - B-dul Eroilor, Piata Avram Iancu (zona Operei Romane), pentru retragerea cu torte si focul de artificii din Piata Avram Iancu; restrictiile se ridica pe masura ce parada parcurge traseul.

Comentarii Facebook