Palatul "oglinzilor", amenajat pe strada Coastei, intre colibele de tigani, care refuza evacuarea! VIDEO si FOTO


Szabo Sandor refuza sa se lase evacuat de catre primarie pentru a fi mutat la Pata Rat. Barbatul si-a amenajat un adevarat "palat" al oglinzilor intre colibele de tigani si cere sa fie lasat in pace.

Sandor este casatorit cu o tiganca si are un copil de 14 ani. Proprietarul unei firme de constructii care ii poarta si numele, Sandor Constructii, barbatul si-a imbracat locuinta formata dintr-o camera in oglinzi.

"E mai frumos asa si totul pare mai mare. Am pus oglinda in tavan si am imbracat mobila in oglinzi. Am investit aici 80 de milioane de lei, de aia vechi, si nu e treaba sa ne mute acum. Asta nu e coliba imporvizata pentru ca am facut treaba buna si se vede ca totul arata altfel decat la vecinii mei", a posvestit Szabo Sandor.

Barbatul locuieste pe strada Coastei de 25 de ani. Prima data a locuit in casa parintilor, langa "palatul" ridicat acum, dar s-a mutat si casa i-a cedat-o sorei sale.

"Am lasat totul si m-am mutat aici cu sotia mea, care este de etnie rroma si sora mea locuieste langa noi. Avem un copil de 14 ani care merge la scoala in oras si este anormal sa ne mute la Pata Rat. Eu am firma mea si daca ma duc acolo dracu se alege de tot", a spus Sandor.

Tiganii de pe strada Coastei au protestat astazi la auzul vestii ca primaria vrea sa ii mute la Pata Rat. In zonja locuiesc 56 de familii, in total cateva sute de persoane.

Comentarii Facebook