Pădurile se taie în LINIȘTE la Cluj! Polițiștii și cei de la ITRSV Cluj nu sperie pe nimeni

 

Poliţiştii clujeni au confiscat aproximativ 600 m.c. de material lemnos, în valoare de circa 170.000 de lei şi au aplicat o sancţiune contravenţională de 4.500 de lei

 

Poliţiştii de investigare a fraudelor din Cluj, au confiscat aproximativ 600 mc de material lemnos, în valoare de circa 170.000 de lei, de la punctele de lucru ale unui agent economic, situate în Someşu Rece şi Cluj-Napoca. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 4.500 de lei.

 

La data de 14 aprilie, poliţiştii Serviciului Judeţean de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au verificat activitatea unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate achiziţia, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos, având puncte de lucru în localitatea Someşu Rece şi în municipiul Cluj-Napoca.

 

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Cluj-Napoca.

 

În urma controlului, s-au constatat ilegalităţi cu privire la modul în care s-au derulat activităţile de achiziţionare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos.

Administratorul agentului economic, un bărbat de 26 de ani din localitatea Chinteni, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 4.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor H.G. 996/2008 privind aprobarea Normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de prelucrat lemn rotund.

 

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării aproximativ 600 m.c. de material lemnos, în valoare estimativă de 170.000 de lei.

Comentarii Facebook