Padurea Baciu, "Un Triunghi romanesc al Bermudelor"! Vezi un film despre misterele de la marginea Clujului VIDEO


Padurea Baciu este comparata cu un "triunghi al Bermudelor", intr-un film realizat de scriitorul Daniel Roxin si de profesorul Adrian Patrut, presedintele Societatii Romane de Parapsihologie.

Padurea este renumita pentru copacii care au crescut in forme cat de poate de ciudate, iar unii cred ca totul s-ar datora aparitiei OZN -urilor.

"Inca sunt multe de spus si de aratat, dar filmul documentar pe care avem bucuria sa vi-l prezentam va va convinge, credem noi, ca acest loc este cu adevarat misterios si unic. (...) Fenomenele paranormale din Padurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul si frecventa cu care se manifesta, fac din aceasta zona un spatiu unic, cel mai activ si cel mai cercetat de specialisti la nivel mondial.

Padurea Hoia-Baciu uimeste mereu prin neobisnuitul fenomenelor care se petrec aici - aparitii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburatoare, lumini nocturne sau diurne colorate, aparitii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializari si dematerializari, contorsionari de copaci in intervale de zeci de secunde, campuri mobile radioactive si multe alte lucruri care ne sfideaza intelegerea...

Despre toate acestea veti putea urmari in filmul documentar 'Padurea Baciu, un Triunghi romanesc al Bermudelor' materiale video si foto de exceptie, alaturi de marturiile a doi cercetatori care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani - domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Patrut, presedintele Societatii Romane de Parapsihologie si domnul Cristian Muresanu, realizator si producator al emisiunii "Stiinta si cunoastere” (TVR Cluj).

Asa dupa cum veti constata, misterul din jurul acestor fenomene naste, inevitabil, intrebari tulburatoare despre noi si despre Univers, despre potentialul nostru ca oameni si despre potentialitatile nelimitate ale Universului in care traim. Un Univers pe care il cunoastem atat de putin...", scrie Daniel Roxin.


Comentarii Facebook