Pacienții AȘTEAPTĂ cu orele la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj: O bătaie de joc/Au monopol pe niște seruri și își permit acest „miserupism”


Clujenii sunt nemulțumiți de serviciile oferite la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Un bărbat spune că vede deja pentru a 3-a oară cum „totul se mișcă așa de încet de parcă nimic nu contează”

Pacienții par să aștepte cu orele după un vaccin antirabic sau pentru o banală rețetă de antibiotice pentru mușcătura de căpușă. 

„Nu știu care sunt învârtelile la spitalul de infecțioase, dar nu este normal să stai să aștepți 5 ore pentru antirabic, sau pentru o rețetă de antibiotice pentru mușcătura de căpușă, sau pentru un test rapid covid. 

Deja este a 3-a oară când totul se mișcă așa de încet de parcă nimic nu contează.

Știu că are monopol pe niște seruri și pe niște analize și de-aceea își permite acest miserupism eroic. O bătaie de joc!”, a transmis un clujean pentru „Clujul civic”.

Amintim că, recent, CJ Cluj anunțase că două spitale clujene vor fi extinse şi modernizate cu fonduri europene nerambursabile. Proiectul referitor la Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecţioase vizează construirea unei infrastructuri care să asigure optimizarea accesului, cu şanse egale, a populaţiei eligibile la Programe de screening şi consultaţii preventive, precum şi investigaţii complexe pentru un diagnostic precoce.

„În ultimii opt ani, Consiliul Județean a investit în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase aproape 12 milioane de euro. Am înțeles nevoia de a finanța sistemul de sănătate și am făcut-o, dovadă fiind cei aproape opt milioane de euro, bani europeni aduși. Diferența până la 12 milioane de euro sunt bani pe care i-am investit din bugetul clujenilor. Și aici sunt banii clujenilor”, declara Alin Tișe, șeful CJ Cluj în martie 2024.

Se pare că în pofida investițiilor cu care se laudă administrația județeană, pacienții sunt nevoiți să aștepte enorm pentru orice banalitate. 

Comentarii Facebook