OPC Cluj a închis trei magazine Carrefour Express, pentru igienă și probleme cu prețurile


Protecția Consumatorilor Cluj a descins joi, 3 octombrie, la trei magazine Carrefour Express din Cluj-Napoca, pe care le-a închis. Este vorba despre magazinele din Gheorgheni, de pe strada Lăcrămioarelor (fosta Diana), din Zorilor și din Piața Mărăști.

Directorul adjunct al OPC Cluj, Mircea Radu, a declarat că au fost foarte multe sesizări de la consumatori în privința neconcordanței de prețuri. ”Am primit multe sesizări în privința faptului că nu corespund prețurile de la raft cu cele de la casă. Am găsit și probleme de igienă, care trebuie rezolvate”, a declarat directorul adjunct al OPC Cluj, Mircea Radu.

OPC Cluj a aplicat în cele trei cazuri amenda maximă de 30.000 de lei și a dispus sistarea activității până la rezolvarea problemelor.

La aceste unități verificate au fost găsite unele prețuri la raft și altele la casa de marcat, ceea ce creează prejudicii pentru concumatori, care trebuie să fie atenți în permanență pentru a nu fi furați. 

La magazinul Gheorgheni, de pe strada Lăcrămioarelor (fosta Diana) sunt foarte multe cazuri în care oamenii revin cu bonurile în magazin pentru a arăta că la raft a fost un preț și ei au plătit altceva. Mircea Radu a explicat că problema este faptul că prețurile se schimbă foarte des, iar angajații nu le mai actualizează la raft, ceea ce produce neplăceri consumatorilor.

Problemele de igienă constanate nu au fost foarte grave, fiind vorba mai mult de modul de depozitare. 

OPC Cluj a închis în ultimele zile toate restaurantele din VIVO Center, după ce au fost găsite colonii întregi de gîndaci roșii și negrii. Restaurantele din Iulius Mall Cluj au închis singure, pentru a face curățenie și de frica amenzilor.

Piața Mărăști închisă de OPC Cluj, în zona de legume. Magazinele de carne și lactate s-au închis singure

Comentarii Facebook