„Omul s-a dat jos și a fugit, pentru 15 lei”. Un bărbat din Cluj s-a plimbat cu taxiul și nu a plătit cursa - VIDEO


Caz rușinos la Cluj. Un bărbat s-a folosit de serviciile unui taximetrist și la final a refuzat să plătească cursa de doar 15 lei, asta deși a văzut că este filmat. Totul s-ar fi întâmplat în seara de sâmbătă, după ce clientul ar fi fost luat de la Gară și a cerut să fie dus până pe Byron, în cartierul Iris.

Taximetristul nu a mai mers la Poliție pentru 15 lei, însă a decis să relateze incidentul, să îi avertizeze și pe alți colegi de breaslă.

„Ieri un taximetrist a relatat că a luat un client din fața gării până pe Byron. Omul s-a dat jos și a fugit fără să plăteasca. Pentru 15 lei nu s-a mai complicat să sune la poliție”, relatează cei de la firma de taxi păgubită, pentru Știri de Cluj.

Cine nu plătește cursa de taxi poate ajunge după gratii

Dacă te urci într-un taxi și nu ai destui bani pentru a plăti cursa respectivă, ai putea primi pedeapsa cu închisoare, potrivit legislației în vigoare.

Astfel, toți cei care solicită o sursă de taximetrie sau ridesharing și nu au cash sau bani în cont necesari pentru plata cursei respective, ar putea primi minim 6 luni de închisoare. 

Sancțiunea vine în contextul în care, în Codul Penal, este prevăzută pedeapsa cu închisoarea pentru toți cei care se folosesc de bunuri sau servicii, știind că nu le vor putea plăti.

Comentarii Facebook